dilluns, 3 d’abril del 2017

Un any d’activitats del Grup Naturalista del Virsa !!!

Coincidint amb l’inici de la primavera de l’any passat, vam començar a fer activitats naturalistes .

Tot i que podeu veure les entrades al blog, us en fem un  resum ràpid:


  • Hem fet 14 sortides de prospecció naturalista al Parc de Collserola i al riu Llobregat. Les sortides les hem fet divendres i/o dissabtes, amb una duració mitjana de 3 hores. En aquestes sortides han participat un total de 62 alumnes i 3 pares, i molts d’ells han participat en més d’una sortida.

  • Des de que vàrem crear el Projecte “ Biodiversitat a Sant Feliu de Llobregat” a la plataforma Natusfera, hem registrat més de 200 observacions de més de 100 espècies d’éssers vius diferents.

  • Hem fet tallers de construcció de caixes niu per a ocells, de menjadores per a ocells i un taller de fotografia naturalista.


  •    El més recent és la creació de comptes a Twitter i a Instagram  amb l’usuari @virsanat . A Instagram ja tenim més de 50 seguidors, hem fet més de 15 publicacions amb una mitjana superior als 20 “m’agrada”.

Us convidem a participar amb nosaltres de l’espectacle de la natura, i ara que torna a ser primavera registrar l’activitat de tots els organismes que ens envolten en el nostre dia a dia.

Si teniu qualsevol suggeriment, feu-lo arribar al correu virsanat@vergesalut.net

Ens veiem !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada