dilluns, 9 d’abril del 2018

Activitats Biomarató 2018 a Sant Feliu de Llobregat

Des del grup Naturalista del Virsa organitzem dues activitats en les que farem observacions incloses en la Biomarató 2018 a Sant Feliu de Llobregat.

Divendres 27 d’abril ens trobarem a les 16:00 h al Parc Europa de Mas Lluí, per fer una sortida de camp per la Salut i la Vall de Sant Feliu fins a Can Ferriol. La sortida és oberta a tothom i gratuïta !!!



Dissabte 28 d’abril ens trobarem a les 9:30 h al Parc del Llobregat a Falguera i farem una sortida de camp pel tram santfeliuenc del Llobregat. Aprofitarem la sortida per fer la prospecció de primavera del Projecte Rius. La sortida és oberta a tothom i gratuïta !!!



D'altra banda us fem saber que també hi ha dues activitats  organitzades per altres entitats que poden ajudar-vos a fer observacions per a la Biomarató.

Diumenge 29 de 10 a 13 h els Amics de les Roses organitzen un anellament d’ocells al Parc del RoserarPer participar-hi cal inscripció prèvia al tel. 609 70 80 36 o santfeliu@amicsdelesroses.cat




Diumenge 29 d'11:30 a 13:30 h a la jugateca ambiental del Parc del Llobregat, els més petits poden gaudir de l'activitat  " Un viatge a través dels sentits: descobrim la natura de Sant Feliu" i iniciant-se en la fotografia naturalista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada