dilluns, 2 d’abril del 2018

Tornem a publicar !!!

Ha passat més de mig curs i no havíem publicat cap entrada !!!

Ara que estem en la fase final de preparació de la Biomarató 2018, l’activitat més important d’aquest curs, és hora de fer un resum de les activitats que ja hem fet.

Vam començar el curs amb la visita d’en Jaume Piera, un dels científics impulsors de la plataforma Natusfera. Ens va fer una conferència per mostrar-nos la importància que té la ciència ciutadana en el procés d’obtenció de dades de qualitat sobre la biodiversitat local.

Arran de la presentació de la plataforma Natusfera, alguns alumnes de 1r d’ESO van crear un projecte on i podreu veure les seves observacions.L’octubre de 2017 vam fer la prospecció de tardor del Projecte Rius. En aquesta activitat  van començar la seva participació els alumnes de 1r d’ESO del curs 17-18. Aquí en teniu una foto.Al novembre, uns quants de nosaltres vam participar a diferents sessions sobre l’estudi de les aus. Vam fer un taller de reconeixement dels ocells més comuns del Parc del Roserar Dot i Camprubí; i en un altre taller de construcció de caixes niu i menjadores.

Hem seguit afegint observacions de biodiversitat al Projecte Biodiversitat a Sant Feliu de Llobregat.


El que més ressò té sens dubte són les publicacions que anem fent al compte d’Instagram: @virsanat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada