dimecres, 22 de juny del 2016

Acabem el curs !!!

Aquesta serà la darrera entrada d'aquest curs !!!

En l'anterior ja vam  començar a revisar les accions fetes, ara toca acabar de fer-les.

En el Treball de Síntesi de 1r d'ESO, l'alumnat ha fet ús de l'aplicació mòbil del Natusfera i ho han penjat en el projecte de descoberta de l'entorn natural de Can Castellví, a Collserola.

Segons la valoració feta al final, l'activitat ha estat un èxit total !!!

Podeu clicar a la imatge per accedir a les observacions, i veurel's en acció en els vídeos.









Pel que fa al Projecte Nius estem una mica decebuts. No hem tingut la sort que nidifiqués cap au a les caixes niu que vam penjar al Parc Nadal.  Les deixarem penjades per si s'ocupessin en una segona nidificació durant l'estiu.

Tot i això, si que hem pogut comprovar la nidificació de tórtores turques (Streptopelia decaocto), tudons (Columba palumbus) i cotorretes de pit gris (Myiopsitta monachus).

A última hora, també hem tingut la sorpresa agradable de veure nidificar dues parelles d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum) a l’edifici de secundària. 

Finalment apuntar que també vam fer l'analísi de primavera corresponent al Projecte Rius i que podeu consultar a la pàgina web.

Durant l'estiu, la nostra inquietud naturalista, ben segur que ens portarà a fer moltes noves observacions i descobertes, per tornar el curs vinent amb més empenta i assolir nous objectius.

Que passeu un bon estiu i gaudiu de la Natura !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada